Yükleniyor Festivaller
Tüm Festivaller Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali
  • Bu festival geçti.
:

Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali

10 Mart 2022 @ 20:00 - 24 Mart 2022 @ 23:30

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen 9. Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali 10-24 Mart tarihleri arasında Ahmet Vefik Paşa Sahnesi’nde gerçekleşecek.


Nerede?

Ahmet Vefik Paşa Sahnesi Osmangazi Bursa

Detaylar

Bursa’da, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü her yıl Mart ayında “Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali” gerçekleştirmektedir. Balkan ülkelerinin tiyatro sanatına büyük katkılar sağlamış tiyatro topluluklarının öncelikli olarak yer aldığı festival, git gide büyümekte, katılan ülke sayısı artmakta, Türkiye’nin en prestijli tiyatro festivalleri arasında yer almaktadır.

Bursa’da, Devlet Tiyatroları’nın önderliğinde her yıl ilkbaharda bir “Balkan Tiyatroları Festivali” yapılması öngörülmektedir. Balkan ülkelerinin tiyatro sanatına büyük katkılar sağlamış tiyatro topluluklarının öncelikli olarak yer alacağı festivalin, sonraki yıllarda çerçevesini genişletmesi beklenmektedir. Böylece Balkan ülkelerinin tiyatro yapımlarının ağırlıkta olduğu, dünyanın tanınmış tiyatro topluluklarının da buluşmasına fırsat yaratılacaktır.

Festival programı ve festivalle ilgili daha detaylı bilgilere festivalin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Festival Resmi Sitesi Instagram facebook twitter youtube google

 

 

0 / 5 0 Toplam: 0

Puanladınız:


Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali Bursa Festivali Bursa Tiyatro Festivali Tiyatro Festivali Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali Tiyatro Festivalleri
Başlangıç:
10 Mart 2022 @ 20:00
Bitiş:
24 Mart 2022 @ 23:30
Bursa
Bursa
Bursa, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Festival Navigasyon