2024 Tekirdağ Kiraz Festivali’nin Tarihleri Belli Oldu

Bu yıl 58. kez gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali‘nin 13-16 Haziran tarihleri arasında yapılacağı aktarıldı.
Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen basın toplantısında Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku açıklamada, bu sene Kiraz Festivali Tertip Komitesi Başkanlığı görevini Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yürüteceğini dile getirdi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile Vali Soytürk’ü makamında ziyaret ederek bu konuyu görüştüklerini anlatan Utku, şunları kaydetti:

“Festivalin tarihini Sayın Valimiz ile istişare ettik. 13-16 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesine karar verildi. Çalışmalara yeni başladık. Kakava Şenlikleri ile üst üste geldi. Kakava Şenliklerini bitirdikten sonra önümüzdeki hafta Kiraz Festivali’nin detaylarıyla ilgili komisyonda hep beraber çalışacağız. Hep plan ve bütçe hem de kültür komisyonumuzla 7 Mayıs’ta Meclis’te onaylarımızı alacağız.”

Festivalle ilgili daha fazla bilgi için festival etkinlik sayfasına göz atmanızı öneririz.

Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali

Bu yazı en son 2024-05-12 03:49 tarihinde güncellenmiştir.
3 Yorum

2024 Tekirdağ Kiraz Festivali’nin Tarihleri Belli Oldu

  • İrfan aksoy

    eski festivalleri arar olduk bu kadar pahalı ve acımasız esnafa denetim gerekli bence zaten orta sınıf geliyor eglenmeye gecen sene bayrampasa hal etiketli kirazı yerli diye kakalamaya çalıstılar hemde 80 /100 lira ya küçük suyu 10 liradan,bir bardak çayı 15 liradan sattılar belediyenin bu işe müdahale etmesi gerekir çoğunluğu emekli bir kesim zaten

  • TUĞBA KIRKIZ

    Bayram da Festival mi olur. Daha farklı bir tarih olması lazım

  • Sema

    1 hafta öne çekilmeli tarih, bayram haftası olmamalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir