Yükleniyor Festivaller
Tüm Festivaller Picnic & Gathering İstanbul
:

Picnic & Gathering İstanbul

25 Mayıs @ 12:00 - 23:30

Müzik, doğa ve lezzet üçlüsünü bir araya getiren Picnic and Gathering sizlerle.


Nerede?

Hilton İstanbul Bosphorus Şişli İstanbul

Detaylar

%100 Müzik gururla sunar: Picnic & Gathering İstanbul

Doğanın uyumunu içselleştireceğimiz, gurme tatların ve yaratıcılığın büyüsüyle kucaklaşacağımız unutulmaz bir hafta sonu deneyimine hazır mısın?

Geri sayım başladı!

Picnic & Gathering’in 5. yılını kutladığımız bu özel günde alternatif müzik sahnesinin dünyaca ünlü isimleri ve özgün canlı performansları, gastronomi ve mixoloji ile buluşuyor.

İstanbul’un benzersiz deneyimlere ayrılan en rafine köşesi Picnic & Gathering, müziğin ele geçirdiği iki farklı sahne, gurme lezzetler ve ünlü barmenlerin imza kokteylleriyle 25 Mayıs Cumartesi, günün en ışıltılı saatlerinden gece yarısına kadar Swissotel The Bosphorus’ta!


Program

Kadebostany (live): Castle in the Snow, Walking with a Ghost parçalarının yaratıcısı, çağdaş elektronik ve etnik seslerin muhteşem senteziyle tanınan Kadebostany, sahnede enerji dolu bir performans sunarak dinleyicileri büyüleyecek.

Papooz: Tropik iklimlerin palmiye kokularını müziklerinde garaj estetiğiyle harmanlayan Parisli bir “tropikal garaj” grubu olan Papooz, akılda kalıcı melodileri ve eşsiz vokaliyle dinleyicileri kendine hayran bırakacak.

Wax Tailor: Elektro hip-hop’ın Fransız elçisi Wax Tailor, DJ setiyle kalbinizi ritimle dolduracak.

Anatolian Sessions: Anadolu ezgilerini modern dokunuşlarla harmanlayan Anatolian Sessions, dinleyicileri mistik bir müzik yolculuğuna çıkararak etkileyici bir atmosfer sunacak.

Enzo Siffredi: Kendine özgü tarzı ve afro-house ritimleriyle Enzo Siffredi, dinleyiciye klasiğin ötesinde bir heyecan yaşatacak.

Jakuzi: Türk synth-pop sahnesinin önde gelen isimlerinden Jakuzi, dinleyicileri duygusal bir melodi yolculuğuna çıkaracak.

Lokal Destekçilerimiz
Almila Ahri
Egeme
Konuralp
Oh No!

Gurme Food Court
Türk ve Dünya mutfaklarını sentezleyerek özel menülere imza bırakan Swissotel Bosphorus Gourmet, profesyonel hizmetini Picnic & Gathering’in yaratıcı ruhuyla buluşturuyor. Festival konseptine özel hazırlanan lezzetlerle bu sene de yeme-içme deneyimini doyuruculuktan çok öteye taşıyoruz.

Aktivite Alanları ve Özgün Deneyimler
Her yıl olduğu gibi bu yıl da görsel sanatların usta isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek yaratıcı atölyeler, yenilikçi enerjimizi beslemeye devam ediyor. Özgün sanatçılarla buluşmak ve yaratıcı ruhunu ortaya çıkarmak için geniş bir alan seni bekliyor.

Geçtiğimiz yıl Kerala Dust, Djuma Soundsystem, Janus Rasmussen ve Moojo’nun sahne aldığı Picnic & Gathering İstanbul‘da bu yıl 5. yılına özel heyecan verici sanatçı listesini ağırlamak üzere hazırlanıyor. Hayvan dostlarımızın da bize eşlik ettiği ve müzikle tüm sınırların aşıldığı bu özel hafta sonu için takvimini önceden hazırla, avantajlı bilet fiyatlarından faydalan!
Heyecanımızı paylaş çünkü #WeLoveToGather #PicnicandGathering

ETKİNLİK KAPSAMINDAKİ BÜTÜN GELİŞMELER SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DUYURULACAKTIR.

Gelişmeler haberdar olmak ve kaçırmamak için takipte kalın!

Instagram: @picnicandgathering

Festival programı ve festivalle ilgili daha detaylı bilgilere festivalin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Festival Resmi Sitesi Instagram facebook twitter youtube google

 

 

0 / 5 0 Toplam: 0

Puanladınız:


Picnic & Gathering Picnic & Gathering Festival Piknik Festivali Açık Hava Festivalleri Elektronik Müzik Festivalleri
Tarih:
25 Mayıs
Saat:
12:00 - 23:30
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Festival Navigasyon