Yaratıcı Çocuk Festivali için Geri Sayım Başladı

Çocukların merakla beklediği Yaratıcı Çocuk Festivali için geri sayım başladı. Türkiye’nin yaratıcılık odaklı ilk çocuk kültür ve sanat festivali, 25-26 Mayıs tarihlerinde, KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Yaratıcı Çocuk Festivali (YÇF), büyüyen alanı ve zenginleşen içeriği ile her yaştan çocuk katılımcıyı ve ailelerini KüçükÇiftlik Park’a bekliyor. Festival; dünyanın yazı ve boyama gereçlerinde lider markası Faber-Castell ana sponsorluğunda: İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katılımları ile, Pınar Kido, Ozmo, Lego, Çilek Odası, Carrefoursa, QNB Finansbank, BASF, Bahçeşehir Koleji, Sanofi, Dimes, Aptamil, Twin Bilim, Toyzz Shop, Sabri Ülker Vakfı gibi önemli markaların destekleriyle gerçekleşiyor. Çocuklar ve ebeveynler için birbirinden eğlenceli oyun atölye alanları, söyleşiler, gösteri ve konserlerden oluşan dopdolu programıyla Yaratıcı Çocuk Festivali, tüm aileyi bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Bu yıl oyun temasıyla hayata geçirilecek Yaratıcı Çocuk Festivali; tüm çocuklara, #benimleoyunoyna diyecek. Tüm çocuklar ikincisi düzenlenen festivalde, bol bol oyun oynayacak, yaratıcılıklarını oyun yoluyla keşfedecekler. Yaratıcı Çocuk Festivali 2019 Gösteri Sahnesi ile de eğlenceli ve coşku dolu bir programla ziyaretçilerinin karşısında olacak. Katılımcıların tüm günü eğlence ile geçirecekleri dopdolu YÇF Gösteri Sahnesi’nde; Ezo Sunal ile Lalala Konseri, Kerem Eser Paytak Show, pandomim, jonglör ve sihirbazlık gösterileri, balon showlar, kukla tiyatroları ve çok sayıda farklı konser yer alacak. Ebeveynlere yönelik ilham verici söyleşi seanslarına ise Nil Karaibrahimgil, Sunay Akın, Dr.Özgür Bolat, Şermin Yaşar, Prof. Dr. Belma Tuğrul ve Varol Yaşaroğlu gibi önemli isimler konuk olacak.

Geçtiğimiz yıl çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gören Yaratıcı Çocuk Festivali’ni; 11 bini aşkın kişi ziyaret etmişti. Bu yoğun ilgi dolayısıyla KüçükÇiftlik Park gibi daha büyük bir alana taşınan festivale, bu sene 16 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Detaylı Bilgi:
Selma Çapa / 0533 621 06 22
mselmacapa@gmail.com


Bu yazı en son 2020-09-02 03:17 tarihinde güncellenmiştir.

Yorum Bırakın