Parkfest 2018 iptal edildi

Bu yıl 27-28 Temmuz 2018 tarihlerinde 4. kez gerçekleştirilmesi planlanan Parkfest, 4 Temmuz’da festival yönetim ekibi tarafından yapılan açıklama ile iptal edildi.

Bugüne kadar birçok krizle karşılaşan ve bunların müziğin sahaya taşınmasında engel olmaması için çok çabaladıklarını dile getiren Parkfest ekibi, bu yıl ekonomi piyasasındaki belirsizliklerin, döviz kuru farkının ve eskiye göre kültür-sanata ayrılan destek payının gittikçe azalmasının etkinliğin gerçekleştirilmesine en büyük engel olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz 3 yıl boyunca bir çok yerli ve yabancı grubu ağırlayan Parkfest, 27-28 Temmuz tarihlerinde Uniq Açıkhava ve VW Arena’da gerçekleştireceği Parkfest 2018’i iptal ettiğini duyurdu.

Daha önce festivalde Caribou, Boogie Belgique, DJ Degiheugi, Pantha du Prince, Daphni, Büyük Ev Ablukada, Ozoyo, Scratch Bandits Crew gibi isimlerin yer alacağını açıklayan Parkfest ekibi, ekonomi piyasasındaki belirsizlikler, döviz kurundaki sürekli değişimler, eskiye göre kültür sanata düşen destek payının gitgide azalması gibi nedenlerden dolayı festivali iptal ettiklerini açıkladı.


Bu yazı en son 2024-03-29 07:51 tarihinde güncellenmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir