6. Edirne Kitap Fuarına Katılan Yazarlar ve Yayınevleri

Edirne Belediye Başkanlığı’nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne 6. Kitap Fuarı; 5-14 Ekim tarihlerinde Kipa Alışveriş Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Her yıl yüzlerce kitapseveri ağırlayan kitap fuarına katılacak olan yazar ve yayınevlerinin de netleşmeye başladığını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Arkadaşlarım bugüne kadar 42 yazarın ve 62 seçkin yayınevinin kitap fuarına katılacağını netleştirdi. Birkaç yazardan daha haber bekliyoruz. Kesin liste önümüzdeki günlerde belli olacak. ama Edirneliler, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden değerli yazarlarla bulaşma fırsatı yakalayacak” dedi.

Fuarda her tür düşünce ve akıma sahip yazarların okuyucularla buluşacağını ifade eden Gürkan, “Bu yılki Onur Konuğumuz, değerli büyüğüm, usta siyasetçi Ali Topuz olacak. Ali Topuz; 5 Ekim 2018 tarihinde açılışını yapacağımız kitap fuarında okuyucularıyla buluşacak. Ayrıca Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından biri olan; kaleme aldığı yazılarla gündem yaratan Yılmaz Özdil’i de Edirne 6. Kitap Fuarı’nda ağırlayacağız. Edirnelilerin, heyecanla beklediği kitap fuarımıza sayılı günler kaldı” diye konuştu.

Edirne Belediyesi 6. Kitap Fuarı’na bu zamana kadar katılımlarını kesin olarak bildiren yazar ve yayınevleri ise şunlar:

Yazarlar

Ali Topuz, Yılmaz Özdil, Canan Tan, Altan Öymen, Merdan Yanardağ, Mehmet Berk Yaltırık, Zeynep Bugay, Umur Bugay, Kemal Hamamcıoğlu, Enver Aysever, Hurihan Yıldırım, Bahar Feyzan, Ömer Sevinçgül, Birsen Ekim Özen, Şeniz Baş,savaş Ünlü, Mehmet Berk Yaltırık, Doruk Kirezci, Tuğçe Aksal, Mehmet Güler, Ender Bilar, Alişan Birlik, Nino Beradzade, Hasan Gezer, Merdan Yanardağ, Aydın Ilgaz, Nilgün Ilgaz, Elif Yonut Tuğay, Beyza Akyüz, Seren Demirel, Toprak Işık, Nurgül Ateş, Murat Aksoy, Enver Şengül, Ayhan Tunca, Güngör Mazlum, B. Sadık Albayrak, Cem Ayaz, Ayten Öztürk, Elif Çırak, Hüseyin Hakkı Kahveci, Serap Derya Uysal

Yayınevleri

İş Bankası Kültür Yayınları, İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları, Boğaziçi Üniversitesi Yayınları, Epsilon Yayınevi, Tekin Yayınevi, Çınar Yayıncılık, Nesin Yayıncılık, İskenderiye Kitap, Dharma Yayınları, Çizmelikedi Yayınları, Timaş Yayın Grubu, Hacettepe Yayınları, Mavibulut Yayıncılık, Doğan Kitap, Doğan Egmont, Kırmızı Kedi Yayınevi, Uykusuz Dergi, Pegasus Yayınları, Tudem Yayın Grubu, Yapı Kredi Yayınları, Savaş Kitap, Metis Yayıncılık, Puslu Yayıncılık, Yazılama Yayınevi, Remzi Kitapevi, İnkilap Yayınları, Destek Yayınları, Aylak Adam Yayıncılık, Alfa Yayınevi, Everest Yayınevi, Artemis Yayınevi, Kapı Yayınevi, Büyülüfener Yayınevi, Mona Yayınevi, İletişim Yayınları, Cumhuriyet Yayınları, Edirneli Yazarlar, Kashna Yayınları, Doğu Kitabevi, Yöre Dergisi, Gereklişeyler Yayınevi, A7 Yayınevi, Hiperlink Kitap, Önel Yayıncılık, National Geographic Kids, Beta Kids, Çocuk Gezegeni, Siyah Beyaz Yayınevi, Kafekültür Yayınları, Sel Yayıncılık, İthaki Yayınları, Ceren Yayıncılık, Dergah Yayınları, Ephesus Yayınları, Beyaz Balina Yayınları, Koridor Yayınları, Hep Yayınevi, Arkadya Yayınları, Go Kitap, Halk Kitapevi, Versus Kitap, Arkadaş



Bu yazı en son 2020-10-08 01:44 tarihinde güncellenmiştir.

Yorum Bırakın