4. Uluslararası Bodrum Caz Festivali İçin Geri Sayım Başladı.

Caz Derneği tarafından bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Bodrum Caz Festivali 1-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bodrum Caz Festivali 1 Eylül’de Başlıyor…

Caz Derneği tarafından düzenlenen Bodrum Caz Festivali dördüncü yılında yine 1 -9 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Bu yıl festival teması Sadece İkimiz / Just the Two of Us olarak belirlendi.

Festival etkinliklerini birçoğu Bodrum Kalesi ve Dibeklihan’da gerçekleşecek. Festival etkinliklerinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeler dikkate alınarak, hem sahnede hem de oturma düzeninde maksimum sosyal mesafe ve hijyen kuralları çok sıkı olarak uygulanacak. Konserler Kale, Dibeklihan gibi mekanlarda gerçekleşecek.

Festival, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi katkıları, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, İsrail Büyükelçiliği, Europe Jazz Network kurumsal destekleriyle gerçekşeliyor. Konserlere destek sağlayanlar arasında Renault MAIS ve TURMAKS yer alıyor. TAV Passport, Bodfad, Kısmet, Körfez Lokantası, Asil Fırın da festivale destek verenler arasında.

Muğla Sıtkı Koçman Üniv. G.S.F Grafik Bölümü’nün Bodrum Caz Festivali için gerçekleştirdikleri tasarımlardan oluşan eserler de sergilenecek. Biletler 10 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Biletix’den alınabilecektir.

Festivalle ilgili daha fazla bilgi için festival etkinlik sayfasına göz atmanızı öneririz.

Bodrum Caz Festivali

Bu yazı en son 2024-03-29 08:32 tarihinde güncellenmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir