Yükleniyor Festivaller
Tüm Festivaller Ankara Nordik Müzik Festivali
  • Bu festival geçti.
:

Ankara Nordik Müzik Festivali

30 Kasım 2018 • 20:003 Aralık 2018 • 04:00

Ankara Nordik Müzik Festivali 30 Kasım’da MEB Şura Salonu ve Pixel’de gerçekleşecek.


Nerede?

MEB Şura Salonu Pixel Ankara

Program

30 Kasım Cuma
21:00
Eivør (Solo)
MEB ŞURA Salonu

30 Kasım Cuma
23.45
Lindstrom (Live)
PIXEL

Eivør
Faroe Adaları asıllı Danimarkalı Eivør, İskandinav ruhunu fazlasıyla barındıran muhteşem performansıyla solo olarak ilk kez Ankara’da. The Last Kingdom dizisini izleyenlerin yakından tanıdığı; folktan elektroniğe, cazdan klasik müziğe, trip-hop rocktan pop müziğe kadar birçok alana dokunan tarzı ve muhteşem sesiyle bir nordik müzik harikası. Eivør’u ve sesini anlatmak için fazla söze gerek yok. “Trøllabundin” isimli şarkıyı dinlemeniz yeterli.

Lindstrom
Todd Terje ve Prins Thomas’la birlikte nordic disco’ya altın çağını yaşatan Norveçli ünlü DJ, enstrümanların hakimi ve prodüktör Lindstrøm ilk kez Ankara’da. Lindstrøm’ün dans pistine kazandırdığı hit şarkıların, disco müziğin kuzey yakasında gerçekleştirdiği reformların haddi hesabı yok. Kuzey’in Grammy’si Spellemannsprisen’e 4 kez aday olup 3 kez kazanan birinden bahsediyoruz. Where You Go I Go Too gibi yıllardır dans etmekten zaman kavramını unutturan klasik bir albümle başlayan kariyer ve Prins Thomas’la elektronik müziğin sürmanşetine yerleşen üç ortak albümle Shazam’dan hallice “bu şarkı kimindi?” sorularının cevabı olan biri! Her nerede dans ediliyorsa, orada mutlaka bir Lindstrøm şarkısı/remix’i vardır.

Festival programı ve festivalle ilgili daha detaylı bilgilere festivalin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Instagram facebook twitter youtube google

 

 

0 / 5 0 Toplam: 0

Puanladınız:


Başlangıç:
30 Kasım 2018 • 20:00
Bitiş:
3 Aralık 2018 • 04:00
Ankara
Ankara, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Festival Navigasyon