MIX Festivalde Geri Sayım

Bu yıl üçüncüsü 16-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek MIX Festival bu yıl pek çok önemli isme ev sahipliği yapacak.

Festivalin ilk akşamında dansın son zamanlarda en çok konuşulan elektronik müzik ikilisi Polo & Pan’in sahne alacağı festivalde, ikinci akşam pistin ritmi karanlık pop’un elektronik ismi, Norveçli müzisyen AURORA’ya emanet olacak.

Polo&Pan

Paris’in kült kulübü Baron’un sahnesinde ilk boy gösterdikleri günden yaklaşık 5 yıl sonra, Alexandre Grynszpan ve Paul Armand-Delille yani Polo & Pan ilk albümlerini 2017 yılında yayınladı. “Caravelle” iki müzik severin dünyanın dört bir köşesine yaptığı seyahatleri; hedonistik dans müziğine, zamansız pop tınılarına ve güneşe olan özlemini anlatıyor.  Polo & Pan’ın gemisinde, dinleyicileri gençliğe özgü bir tekillikte yazılan şarkı sözleri ve cesur perküsyonlara eşlik eden melodik Fransız dokunuşları bekliyor.

Aurora

İsmiyle ve doğasıyla büyülü Aurora, Norveç’in bugüne kadar yetiştirdiği en yetenekli sanatçılardan biri. Yeteneği kendisini aşan müzisyen, 2016’da çıkış yaptığı “All My Demons Greeting Me As A Friend” ile henüz 21 yaşında online mecralarda 200 milyonun üzerinde dinlendi ve 500 binin üzerinde albüm sattı. Sınırları zorlamayı seven Aurora için bunlar henüz küçük adımlar.

Fransa’nın güneyinde büyülü bir şatoyu andıran stüdyosunda kaydettiği yeni şarkılarıyla Aurora, kişiselden politiğe, feminizmden çevreciliğe hem benliğini hem de toplumsal hafızayı yansıtabildiği bir sound yarattı. “Queendom” isimli yepyeni single’ıyla adından sıkça bahsettiren Aurora, kendine has doğasıyla çağdaş müzik sahnesinin en özel isimlerinden.


Bu yazı en son 2024-03-29 08:09 tarihinde güncellenmiştir.

Yorum Bırakın