DogFest Fethiye “Sahipsiz Köpekler” Temasıyla Gerçekleşecek

Geçtiğimiz yıl Fethiye’de  ilk defa birincisi düzenlenen dogfest-köpek festivalinin ikincisi Çalış’ta düzenlenecek.  4P1K (4Pati 1 Kuyruk) Dergi’nin  organizesinde Güney Ege’nin eşsiz ilçesi Fethiye’de, ilçeden ve çevre beldelerden gelecek hayvan severlerin katılımıyla gerçekleşecek olan Dogfest Türkiye etkinliği Çalış’ ta;  hayvan severler ve köpek sahipleri için mükemmel bir aktivite sunmaya hazırlanıyor.

“SAHİPSİZ KÖPEKLER” TEMASIYLA GERÇEKLEŞECEK”

Dogfest 2018  ile ilgili yapılan açıklamada “Geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz DogFest – Türkiye Etkinliğimizin ikincisini bu sene de 29-30 Eylül tarihlerinde, Fethiye Belediyesi desteğinde HAYED (Hayvan Destek & Eğitim Derneği) ve 4P1K (4Pati 1Kuyruk Dergisi) Organizasyonu ile, yine Güney Ege’ nin eşsiz ilçesi Fethiye’de gerçekleştiriyoruz. Etkinliğimiz bu sene “4 Ekim Sokak Hayvanları Haftası” nedeniyle hem bu konuya dikkat çekmek hem de Sahipsiz hayvanlara nefes verebilmek amacıyla ve “Sahipsiz Köpekler” temasıyla gerçekleşecek.  Ülkemizin dört bir tarafından gelecek hayvan severlerin katılımıyla, Dogfest Fethiye; hayvan severler ve köpek sahipleri için iki günlük dolu dolu eğlenceli büyük bir aktivite olacak. Köpekleriniz, çocuklarınız ve sizin için hem eğlenceli hem eğitici hem de aktivasyon dolu bir etkinlik planladık. İlgi çekici görüntülerin oluşacağı eğlenceler, workshoplar, uzman tavsiyeleri, alışveriş, müzik, sürpriz ödüllü yarışmalar, çocuklar için tiyatro ve pek çok eğitici aktivite, sahiplendirme, konserler ve çok daha fazlası Dogfest Fethiye’de sizi bekliyor!

Etkinliğimizin gelirlerini sahipsiz canlara nefes olabilmek için kullanacağız. Ayrıca etkinlik süresince, stantlardan satın alacağınız mama ve malzemelerle, evsiz can dostlarımıza destek verip yardım etme olanağına da sahip olacaksınız. 29-30 Eylül’de (Cumartesi – Pazar) 2 gün boyunca, sizleri ve can dostlarımızı Çalış Plaj Sporları Sahasında bekliyor olacağız. Final konseri dışında tüm etkinliklere katılım ücretsizdir. Yiyecek, içecek ücretleri katılımcı tarafından ödenecektir. Etkinlik alanında köpeklerimizi serbest bırakmak yasaktır. Agresyonu yüksek köpekleriniz için ağızlık takmayı unutmayınız. Lütfen yanınızda kaka poşeti bulundurunuz” denildi.

Haber: Erkan İlik-Ayfer Kurt
Kaynak: Fethiye Haber


Bu yazı en son 2024-03-29 07:49 tarihinde güncellenmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir